Cep Telefonundan Kullanıcı Kimliğini Silme

Telefonları yükseltirken, kişisel ve profesyonel verilerinizin güvenliğini sağlamak için genellikle eski telefonunuzda fabrika ayarlarına sıfırlama yapmanız gerekir. Telefonunuzu satmadan önce, küçük işletmenizi korumak için, iş e-posta hesapları için kullandıklarınız gibi kullanıcı kimliklerinizi kaldırın. Android telefonlarda verileri SD kartınıza kaydedebilirsiniz, ancak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi, telefonunuzun dahili belleğinin hassas verilerinizi saklamamasını sağlar.

iPhone'lar

1

Bilgisayarınızda iTunes'un en son sürümünü açın.

2

İPhone'unuzu cihazınızla birlikte gelen USB kablosunu kullanarak bilgisayarınıza bağlayın. İTunes'un telefonunuzu algılamasını bekleyin.

3

Sol sütunda "Aygıtlar" ı ve ardından Özet sekmesinden "Geri Yükle" yi tıklayın. Bu, tüm medyayı ve verileri siler ve cihazınızı fabrikadan çıktığı zamanki ayarlarına geri yükler.

Android Telefonlar

1

Android cihazınızın Ana ekranındayken "Menü" düğmesine dokunun.

2

"Gizlilik" e, ardından listenin altındaki "Fabrika Verilerine Sıfırla" ya dokunun.

3

Fabrika verilerine sıfırlamalarla ilgili mesajı okuyup anladıktan sonra "Telefonu Sıfırla" ya dokunun. Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi, uygulamalar, müzik, resimler ve kullanıcı verileri dahil tüm verileri siler. Ayrıca, SD kartınızı silme seçeneği de sunulur.

Windows Telefonları

1

"Başlat" a dokunun ve soldaki "Uygulama" ekranına gidin.

2

Kırmızı bir arka plan üzerinde beyaz bir dişliye benzeyen "Ayarlar" simgesine ve ardından "Hakkında" ya dokunun.

3

Ekranın altındaki "Telefonu Sıfırla" seçeneğine dokunun. Bir veri geri yüklemesi yapmak istediğinizi onaylamanızı isteyen bir mesaj görünür. Tüm kullanıcı verilerini onaylamak ve silmek için "Evet" e dokunun.