Craigslist'te Silme ve Sonra Yeniden Gönderme?

Sitede yayınlandıktan sonra Craigslist'teki yayınınızın kontrolünü kaybetmezsiniz. Başlangıçta yaptığınızdan daha fazla veya daha az bilgi eklemek isterseniz gönderiyi düzenleyebilirsiniz. Dilediğiniz zaman gönderinizi silmeyi de seçebilirsiniz. Yayınınızı iki günden önce sildiyseniz, siteye geri koymak için silmeyi geri alma seçeneğiniz vardır. Ancak yayınınız bundan daha eskiyse veya listelerin en üstünde görünmesini istiyorsanız, bunun yerine onu yeniden göndermelisiniz.

1

Orijinal yayınınızı tamamlamak için kullandığınız Craigslist'ten gelen e-postaya gidin ve bu e-postada bulunan bağlantıya tıklayın.

2

Reklamın başlığını ve metnini kopyalayıp ayrı bir belgeye yapıştırın. Craigslist'te "Yeniden Gönder" düğmesi yoktur, bu nedenle gönderiyi kendiniz yeniden oluşturmanız ve ardından yeniden göndermeniz gerekir. Metni bundan kopyalayıp yapıştırmak, sizi gönderiyi sıfırdan yeniden yazma zahmetinden kurtarır.

3

"Bu Gönderiyi Sil" düğmesini tıklayın, ardından onay sayfasında "Sil" düğmesini tıklayın. Bu, gönderinizi siler.

4

Craigslist ana sayfasına gidin ve yeni bir reklam veya gönderi oluşturun.

5

Önceki yayınınızdaki başlığı ve açıklamayı kopyalayıp bu yenisine yapıştırın. E-posta adresiniz veya fiyatınız gibi diğer bilgileri doldurmanız gerekebilir.

6

Bu yeni gönderiyi göndermek için Craigslist'in istemlerini takip edin. İşlem, orijinali gönderdiğiniz zamanki ile aynıdır.